55e editie Wielerronde door de straten van Alphen

55e editie Wielerronde door de straten van Alphen

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zondagmiddag 17 september vond in het centrum van Alphen aan den Rijn de 55e editie van de Alphense Wielerronde plaats. Met een parcours in het centrum werden diverse wedstrijden gereden voor Nieuwelingen, Amateurs, Junioren en een special Funk-klasse. Er startten 37 amateurs die over 100 ronden in totaal 80 km reden. Winnaar werd de uit Beverwijk afkomstige Arie Vooren die eindige in een tijd van 2 uur 6 min als winnaar over de eindstreep.

In de nieuwelingen-klasse startten 36 deelnemers over een afstand van 30 km. Winnaar werd Homma uit Amsterdam, in een tijd van 43 min. 41 sec. Bontekoe uit Den Haag, zoon van den bekenden oud-renner, zorgde voor een verrassing door als 2e te eindigen, hoewel hij voor het eerst in een officieele wegwedstrijd uitkwam.

Na de wedstrijd van de junioren vond er een speciale huldiging plaats. Hier werd Lorena Wiebes gehuldigd voor het behalen van de Europese kampioenstitel bij de junioren vrouwen.

Onderstaande foto;s zijn te downloaden of af te drukken. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”189″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Wielerronde-Avanti-Alphen-Wielrennen-Fietsen” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.