Aanrijding Oostkanaalweg (N460) kost Alphenaar het leven

Aanrijding Oostkanaalweg (N460) kost Alphenaar het leven

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – De N460, de weg richting Ter Aar, is ter hoogte van de rotonde bij de Zegerbrug (Oostkanaalweg, N207) in beide richtingen afgesloten. Dat is gebeurd nadat een vrachtwagen en een personenauto donderdag rond 16.15 uur tegen elkaar zijn gebotst.

Bij het ernstige ongeluk op de Oostkanaalweg (N460) tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar is donderdagmiddag één persoon om het leven gekomen. Door nog onbekende oorzaak kwam de vrachtwagen in botsing met een auto. De auto van het slachtoffer is compleet vernield door de aanrijding met de vrachtwagen.

Weg naar Ter Aar afgesloten

De provinciale weg was in beide richtingen afgesloten. De politie doet onderzoek. Daarna moeten de voertuigen worden geborgen. Tot laat in de avond was de N460 afgesloten voor onderzoek, bergen en schoonmaak van het wegdek.

De politie maakte zaterdag bekend dat het slachtoffer een 48-jarige Alphenaar is. Over de toedracht van de frontale botsing op de provinciale weg tussen de auto en de vrachtwagen kan de politie nog niks zeggen. Daar wordt onderzoek naar gedaan. De bestuurder van de vrachtwagen is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel en opgevangen door collega’s van het bedrijf waarvoor hij werkzaam was. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.