Oldtimerdag Alphen

with Geen reacties
Wanneer:
14 september 2019 hele dag
2019-09-14T00:00:00+02:00
2019-09-15T00:00:00+02:00
Waar:
Alphen aan den Rijn
Hooftstraat
Oldtimerdag Alphen @ Alphen aan den Rijn

Het is weer bijna zover, op zaterdag 14 september is de Hooftstraat weer het podium voor de traditionele Oldtimer dag! Ditmaal voor de 37e keer.

Het trekt meer dan 30.000 bezoekers. Naast veel oude klassieke auto’s, motoren, bussen en tractors zal er ook plaats zijn voor de nieuwe generatie auto’s. Zo’n 50 getunede Japanse sportauto’s zullen ook dit jaar weer deelnemen. Voor de klassieke auto’s begint de dag met het verzamelen bij Nieuwe Sloot. Na de inschrijving en het plaatsen van het rallybord zullen de auto’s een toer rit maken in het Groene Hart, vertrektijd 09:00. Bij terugkomst rond 10:15 zullen de auto’s opgesteld worden in de Hooftstraat. Ook zullen hier de overige deelnemers hun voertuig opstellen. Voor ieder onderdeel, klassiek, cabrio, tuning, etc,  zullen prijzen te winnen zijn.

Omdat het een echte familiedag is zullen er ook andere activiteiten plaats vinden. Live bands, een speelhoek voor de kinderen, kraampjes met onderdelen/miniaturen en kraampjes met eten en drinken. U komt toch ook kijken?  Heeft u een oldtimer? Schrijf u dan nu in, dit kan via onze website.Voor meer informatie: www.oldtimerdagalphen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.