Alle 11 Alphense lijsttrekkers brengen hun stem uit

Alle 11 Alphense lijsttrekkers brengen hun stem uit

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Woensdagochtend om 07.30 uur hebben de 69 stembureau’s in de gemeente hun deuren geopend. En even voor negen uur was Hans van Kuijk de eerste lijsttrekker die zijn stem heeft uitgebracht. Dat deed de SGP’er op basisschool Arnoldus van Os in Benthuizen. Ook de andere lijsttrekkers van de politieke partijen in Alphen aan den Rijn brachten hun stem uit voor de gemeenteraadsverkiezingen.

De Alphense lijsttrekkers Harre van der Nat (SP) deed dit in Koudekerk a/d Rijn, René Driesen (GroenLinks) bij Buurtcentrum Ridderveld, Bernadette Wolters (PvdA) en Michel DuChatinier (Christen-Unie) brachten hun stem uit in Het Anker in Hazerswoude-Rijndijk, Ank de Groot (RijnGouweLokaal) in de Goede Herderkerk, Inge Prins (D66) in het buurtcentrum in haar woonplaats Zwammerdam gevolgd door Marjon Verkleij (CDA) in basisschool Het Spinnewiel, Wil Verschuur (Beter Alphen) in het Stadskantoor en Anouk Noordermeer (VVD) en André de Jeu (Nieuw Elan) op basisschool Vianova.

In Alphen doen in totaal elf partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Drie lokale partijen doen mee aan de verkiezingen, de andere acht partijen zijn lokale afdelingen van landelijke partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.