Alphen sluit Zomerspektakel aan het Meer af met Blof

Alphen sluit Zomerspektakel aan het Meer af met Blof

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – BLØF heeft zondagavond het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn afgesloten. Verspreid over drie dagen zijn tienduizenden mensen afgekomen op het grootste openluchtfestival van de omgeving. BLØF trad op zonder dat bezoekers entree hoefden te betalen. Het was nagenoeg net zo druk als vrijdagavond, toen 14.000 mensen een kaartje hadden gekocht voor Anouk, Chef’Special en DI-RECT.

Zaterdag en zondag waren er overdag allerlei activiteiten. Voor kinderen waren er optredens van bijvoorbeeld Buurman en Buurman. Ook was er een grote glijbaan, een torenhoge zweefmolen en kon je meedoen aan een Mario Kart-toernooi. De zondag stond met name in het teken van Zomerdienst aan het Meer, een grote kerkdienst in de openlucht waar 5000 mensen op afkwamen, en de uitverkochte obstacle run die ook goed was voor duizenden deelnemers.

Op zaterdagavond zorgde Xander de Buisonjé met bevriende artiesten voor een Vrienden van Amstel Live-gevoel in Alphen aan den Rijn. Onder het toeziend oog van 8000 bezoekers traden Xander, Brainpower, O’G3NE, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Diggy Dex en Syb van der Ploeg op door nummers van zichzelf en van anderen met elkaar te zingen. (Studio Alphen)

FOTO DIGITAAL DOWNLOADEN (zonder logo) OF ALS FOTOPRINT KIJK NAAR DE MOGELIJKHEDEN HIER!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.