Alphenaren genieten van derde editie Wet ’n Wild Beachparty

Alphenaren genieten van derde editie Wet ’n Wild Beachparty

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zaterdagavond 12 augustus waren zon, water, strand en muziek de voornaamste ingredienten voor een perfecte beachparty. Na eerder twee succesvolle edities werd was het dit jaar tijd voor de derde party op het strandje aan het Zegerplas. Eerdere edities waren goed voor ruim 2200 feestgangers, hoeveel het dit jaar is niet bekend.

Grote namen als ROOG b2b Erick Eerdhuizen en The Flexican maakten deel uit van de line-up die optraden op het podium. Ook Alphense dj’s, zoals DJ Toman, Michel de Hey en Wouter S maakten de line-up compleet.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”174″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Zegerplas-Oranjestrand-WetnWild-Alphen” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.