Alphense Boys verslaat ARC in oefenduel

Alphense Boys verslaat ARC in oefenduel

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – De derby tussen de twee grootste voetbalclubs van Alphen aan den Rijn, ARC en Alphense Boys, is dinsdagavond gewonnen door Alphense Boys. Een vroeg opgelopen 1-0 achterstand (doelpunt: Stefan den Horder) werd in de tweede helft omgezet door Alphense Boys. Lilinho Martins en Patrick Krop zorgden ervoor dat Boys met een 2-1 zege van het veld stapte.

Beide ploegen zijn een week in training en speelden dinsdagavond, met bij wijze van spreken net zoveel toeschouwers langs de zijlijn als bij een gemiddelde thuiswedstrijd van beide ploegen bij elkaar opgeteld, hun eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Het was een wedstrijd die qua kansenverhouding ook zomaar in 3-6, voor Alphense Boys, had kunnen eindigen.

LEES OOK: Studio Alphen heeft alle oefen- bekerwedstrijden clubs Alphen aan den Rijn op een rij gezet

Voor Hein van Heek was het zijn eerste duel als Alphense Boys-trainer. Hij zag de van Jong FC Twente overgekomen Niklas Blesgraaf al vroeg in de wedstrijd met een rugblessure uitvallen. Aan de kant van ARC ging Youri Duisterhof er uit voorzorg uit in de tweede helft (Studio Alphen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.