Alphense Gondelvaart 2017 [video]

Alphense Gondelvaart 2017 [video]

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – De avond voor de jaarmarkt staat traditiegetrouw in het teken van de gondelvaart en jaarmarktestafette. Versierde boten waren op de Oude Rijn te bewonderen: van een kerstmannenboot tot een Elvis Presley-schip.

De gondelvaart werd geopend met een fly board-show. Showmaster Bo Krook liet allerlei stunts zien op het water met licht en vuurwerk. Wat is fly board? Door middel van een enorme waterstraal uit een waterscooter wordt de showmaster omhoog gedrukt.

En video compilatie van de Gondelvaart is onder foto’s te bekijken. Foto’s op print of download bestellen klik op logo.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”193″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Gondelvaart-Alphen-Boten-Flyboard-Oude-Rijn-Rijnplein” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.