Auto in de brand op N11

Auto in de brand op N11

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Maandagmorgen 26 juni werden de politie en brandweer gestuurd naar de N11 op de rijbaan richting Leiden ter hoogte van afrit Goudse schouw. Net voorbij het Aquaduct stond een brandende auto op de vluchtstrook. 

De oorzaak van de brand is onduidelijk gebleven maar gelukkig vielen bij de brand geen slachtoffers.De bestuurder had aanvankelijk niet door dat de achterzijde van zijn voertuig in brand stond. Een aantal andere bestuurders heeft de bestuurder middels seinen hiervoor kunnen waarschuwen.

Nadat de brandweer de auto had geblust is het voertuig weggesleept.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”149″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Voertuigbrand-N11-Goudseschouw-112HM” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.