Creepy weekend met Freaky Nights

Creepy weekend met Freaky Nights

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – De 1e Freaky Nights werd dit weekend gehouden in het themapark Archeon. Voor iedereen die het aan durfde, een sterke maag hadden en hun angst konden behouden konden het donkere themapark betreden.

Lopen over donkere paadjes met het gegil van bezoekers en het gehuil van zombies op de achtergrond kon je op zoek gaan naar Jack de Ripper, of misschien beter gezegd hij ging op zoek naar jouw. Een creepy begrafenis, dolende zombies, uit het niets opdoemende bosjes mannen en het middeleeuwse stadjes Gravendam geteisterd door de pest waren enige ingrediënten van deze Freaky Nights.

Het themapark Archeon voldeed helemaal aan deze opzet die voor de bezoekers, wel of niet zelf verkleed met het half uur steeds enger werd. Enkele honderden bezoekers durfden het aan en kwam enthousiast na afloop weer naar buiten. Volgens sommige het leukste evenement dusver in Alphen. De organisatie was in handen van zowel Archeon als de Carnavalsvereniging de Cascarvieten. Frank Verschuur, voorzitter van Freaky Nights is helemaal tevreden over het weekend en de kans is dan ook groot dat het evenement een vervolg krijgt.

Na afloop werd er een danceparty gehouden in het Romeins badhuis, omgetoverd tot het kasteel van Dracula passend gedanst worden.

Voor het downloaden gelden onze gebruiksrechten die hiernaast te lezen zijn.
[nggallery id=16 template=download]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.