DeetosSnel klopt Tempo in topper, verspeelt koppositie en mogelijk plek kruisfinaleplek

DeetosSnel klopt Tempo in topper, verspeelt koppositie en mogelijk plek kruisfinaleplek

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zaterdagavond 3 februari stond de korfbaltopper tussen kvTempo en DeestosSnel 1 op het programma om de koppositie en een plek in de kruisfinales in de Hoofdklasse B van het zaalkorfbal.

Beide teams wonnen tot nu toe 8 van de 10 wedstrijden en stonden 3 punten voor op de nummer 3. Winst betekende een hele grote stap in de richting van de kruisfinales voor een plek in de Korfbal League!. Tempo 1 speelde als trotse medekoploper de returnwedstrijd tegen DeetosSnel waarvan uit in Dordrecht nog werd verloren. Beide teams weten dat ze met een overwinning de kruisfinales al bijna kunnen ruiken, alhoewel in deze poule niets zeker is omdat iedereen van iedereen lijkt te kunnen winnen. DeetosSnel kwam met een supportersbus vol fans naar Tempo en zorgde voor gezellige sfeer.

Tot ver in de tweede helft kon de Tempo DeetosSnel bijhouden en de de uitslag stapgewijs op, echter verloor de ploeg uit Alphen zaterdagavond met 20-24. In de slotfase verzilverde de uitploeg de kansen, waar Tempo de korf vaak miste. Door deze zege is DeetosSnel zo goed als zeker van één van de twee kruisfinaleplekken. Tempo moet vol aan de bak voor het laatste ticket.

De resterende wedstrijden zijn tegen TOP/Arnemuiden, Die Haghe en Sporting Delta. Alleen die eerste tegenstander, aankomend weekend, zou op papier een probleem mogen zijn. Verliest Tempo, is de kans groot dat Dalto op basis van onderling resultaat over Tempo heen gaat.

Deetos staat met 18 punten bovenaan. Tempo volgt met 16 punten, gevolgd door DSC met 15. Dalto heeft 14 punten. DSC speelt volgend weekend tegen Deetos. Het is de verwachting dat DSC die wedstrijd verliest van Deetos, waardoor Dalto Tempo’s grootste concurrent lijkt.

Interesse in foto’s op groot formaat, zonder logo als download of fotoprint, klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.