Dertigste editie Alphense Taptoe sluit eerste dag feestweek af

Dertigste editie Alphense Taptoe sluit eerste dag feestweek af

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zaterdagavond vond de dertigste editie van Taptoe Alphen plaats. Voor het Alphense gemeentehuis gaven vijf muziekkorpsen uit de regio een afwisselende show op.

De speciale showcombinatie van DSS (Aarlanderveen) en Con Brio (Alphen aan den Rijn) voerden voor het eerst hun nieuwe show ‘The Saloon’ voor het eerst op. Verder waren er optredens van Jeugdkorps Rijnmondband (Schiedam), Show and Marching Band Victory (Rijswijk), Rijnmondband (Schiedam) en de Floraband (Rijnsburg). De taptoe werd afgesloten met het spelen van de ‘last post’ en het Wilhelmus. Daarna marcheerde onder applaus van het aanwezige publiek de muziekkorpsen het plein af.

Hiermee was de eerste dag van de Alphense feestweek succesvol verlopen die in de ochtend begon met de Oldtimerdag in Alphense centrum. In en rondom de Hooftstraat stonden veel klassieke en moderne auto’s, motoren en trekkers te schitteren in de nazomerzon en flaneerde vele belangstellenden langs de auto’s. Ook was er ruimte voor nieuwere bolides, zo zijn er zo’n vijftig Japanse sportwagens te zien.

Een fotoreportage van de Alphense Oldtimerdag kun je hier bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.