Dode man aangetroffen bedrijfspand Alphen, politie gaat uit van misdrijf

Dode man aangetroffen bedrijfspand Alphen, politie gaat uit van misdrijf

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN -In een pand op een industrieterrein in Alphen aan de Rijn is vrijdagmorgen een overleden man aangetroffen. De omgeving van het pand is afgezet en de politie doet uitgebreid onderzoek.

Het gaat om een 54-jarige man uit Dreischor. De politie meldt dat de omstandigheden rondom de dood van de man verdacht zijn. De politie is onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing gestart. Niet alleen in het bedrijfspand maar ook in de omgeving is naarstig gezocht naar sporen. Zo werd de sloot voor het pand gedregd en een vuilcontainer gecontroleerd.

UPDATE:

De politie gaat ervan uit dat gevonden 54-jarige eigenaar van het pand door een misdrijf om het leven is gekomen. Een woordvoerster zei maandag dat de politie tot deze conclusie is gekomen na sporenonderzoek. Vrijdag zei de politie al dat de man onder verdachte omstandigheden was aangetroffen in een pand aan de Ondernemingsweg. Het is nog niet duidelijk hoe de man om het leven is gekomen. De politie kon maandag geen nadere informatie geven.

Maandagavond is het onderzoek rondom het pand afgerond en vrijgegeven. De toegang tot het pand is verzegeld door de politie en mogelijk dus nog plaats delict. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.