Megajacht Lonian voor transport door Groene Hart regio

Megajacht Lonian voor transport door Groene Hart regio

with Geen reacties

AALSMEER – Op 12 juli 2018 zag het 87 meter lange jacht project 700 voor het eerst het daglicht om later in de maand gedoopt bij haar bouwer in Aalsmeer. Project 700 is voorlopig de naam de naam die ze draagt en is niets meer dan het bouwnummer. Haar naam werd later in de maand bekendgemaakt tijdens de doop van het megajacht in ‘Lonian.

Na de te waterlating zal het jacht verder worden afgewerkt aan de binnenzijde. De megajacht is ontworpen door Sinot Exclusive Yacht Design en Richard Hallberg Interior design die voor het interieur tekende. Met een 27-koppige bemanning zal het de eigenaar en zijn 12 gasten aan niks ontbreken.

Het jacht werd in de zomer van 2017 als casco vanuit Rotterdam richting Gouda en Alphen naar Aalsmeer gebracht voor verdere afbouw. Later dit jaar zal het jacht voor verdere testvaarten en aflevering met sleepboten teruggebracht worden naar Rotterdam om dan overgedragen te worden aan de onbekende eigenaar. Het jacht krijgt als standplaats Georgetown, de hoofdstad van de Kaaimaneilanden.

Transport door Woubrugge en Alphen aan den Rijn op zondag 26 augustus trok veel bekijks.

Hieronder de aflevertocht gemaakt door (c) Feadship

Volg de ‘Lonian’ tijdens z’n verdere aflevering:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.