Freaky Nights voor derde keer succesvol

Freaky Nights voor derde keer succesvol

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober was het Themapark Archeon omgetoverd in een waar Halloween griezelpark. Freaky Nights is een samenwerkingsverband tussen De Cascarvieten en Archeon. De vrijwilligers van De Cascarvieten en de medewerkers van Archeon, kijken terug op een zeer geslaagd spookspektakel. Meerdere bezoekers hebben verschrikt en gillend de uitgestippelde wandelroute via de Herberg afgelopen.

Het park Archeon werd met attributen, acteurs en honderden lampen, omgetoverd tot een duister decor voor dit Halloween festijn. Archeon, wat gewoonlijk een gezellige wandeling kent tussen de middeleeuwse huizen en Romeinse attracties, is speciaal voor dit Halloweenfeest omgebouwd tot een waar griezelpark. Met meer dan honderd verschillende personages zijn de bezoekers in meerdere Frighthouses getrakteerd op een avondje griezelen. Onderweg werden de bezoekers regelmatig overvallen door de Bosjesman met de kettingzaag. Maar ook kwam men een doorgehakte man of een duistere ridder te paard tegen. Op het plein van vertier trof men de IJscoman aan en werden bloedzakken verkocht en leeggedronken.

Verschillende theateracts werden opgevoerd. Zo joegen de doorgeslagen bakker, een doodgraver en de dwalende bruiden, de bezoekers soms de stuipen op het lijf. In de Herberg genoten honderden bezoekers onder het genot van een hapje en drankje van de show van illusionist Alfredo Lorenzo. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. (Cascarvieten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.