Geslaagd, gezellig en spectaculair 28e editie Familiedag Trekkertrek

Geslaagd, gezellig en spectaculair 28e editie Familiedag Trekkertrek

with Geen reacties

KOUDEKERK AAN DEN RIJN – De Trekkertrek Familiedag in Koudekerk aan den Rijn is zaterdag overdag wederom bezocht door meer dan 10.000 mensen. Zo’n 200 voertuigen streden in veertien verschillende klassen op de wedstrijdbaan.

Het evenement begon de dag met bewolking, later in de middag brak de zon door en stond het publiek rijen dik langs de wedstrijdbaan. Ook was er een groot trekkerdorp en attractieveld ingericht. Vooral voor kinderen was er een hoop te doen, bijvoorbeeld door op een mini trekker een eigen trekkertrekrit te maken.

Op het buitenpodium traden artiesten als Fragment en Helemaal Top op. ‘Vanwege een stortbui op vrijdagavond was de wedstrijdbaan ’s ochtends nog moeilijk begaanbaar. Maar ’s middags was het prachtig en het publiek heeft genoten’, omschrijft Trekkertrek-voorman Hans van Leeuwen.

Nadat alle oldtimers-, standaard- en hobby sporttractoren hun trekkertrekwedstrijd hadden beëindigd, was het ’s avonds tijd voor de grote jongens. NTTO (Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie) organiseerde een demonstratiewedstrijd tijdens de Trekkertrek Familiedag.

Het publiek kwam zaterdagavond in Koudekerk aan den Rijn massaal kijken naar de brullende motoren. De toeschouwers op de volgepakte tribunes werden getrakteerd op vier verschillende klassen plus twee extra demonstraties. (Studio Alphen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.