Gewonde bij aanrijding motor scooter en auto Boskoopseweg

Gewonde bij aanrijding motor scooter en auto Boskoopseweg

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Maandagavond 29 mei is er een gewonde gevallen bij een aanrijding op de Boskoopseweg / N207 bij Alphen aan den Rijn.

Rond 19:30 uur kwam een motorscooter in aanrijding met een personenauto. De bestuurder van de motorscooter kwam hierbij ten val en raakte gewond. De bestuurder werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De Verkeers Ongevallen Dienst van de politie heeftt ter plaatse om onderzoek ingesteld naar de ooraak van het ongeval. Tijdens het onderzoek werd voor enkele minuten de Boskoopseweg afgesloten om het ongeval te reconstructureren.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”137″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”90″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/customers/9/8/3/jovimedia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-download-gallery/templates/gallery-download.php” slug=”Boskoopseweg-Aanrijding-N207-112HM” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.