Halloween in Alphen

Halloween in Alphen

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Tijdens Halloween is het griezelen geblazen in het Alphense centrum. Op vrijdag en zaterdag worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Op vrijdagavond 30 oktober is er een optocht door het centrum, kinderen tot 13 jaar kunnen hier aan deelnemen. De optocht wordt begeleid door griezelige figuren en drum- en showband Con Brio. Op verschillende locaties langs de route worden de deelnemers getrakteerd op cadeautjes en traktaties. Start en eindpunt is op het Rijnplein.

Op zaterdag 31 oktober worden verschillende activiteiten georganiseerd in het centrum. Zo is er een interactief verteltheater in winkelcentrum De Aarhof, kunnen kinderen zich laten schminken in de Raadhuisstraat en brengt Heks Hallowina een bezoek aan de Julianastraat.

[nggallery id=16 template=download]

GEBRUIKSRECHT:
Tenzij anders met JOVImedia is overeengekomen mogen de door ons gemaakte foto’s op geen enkele wijze worden gepubliceerd en gereproduceerd worden. In de praktijk houdt dit in dat van de gedownloade beelden geen afdrukken in welke vorm dan mogen worden gemaakt en alleen in de privé sfeer mogen worden gebruikt. Het is noodzakelijk dat de copyright tekst in de foto blijft staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.