Jostiband Orkest & Friends op Zomerspektakel in Alphen

Jostiband Orkest & Friends op Zomerspektakel in Alphen

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zondagavond 4 juni was het dan zover, het eerste openlucht concert van de Jostiband Orkest uit Zwammerdam op het Zomerspektakel in Alphen aan den Rijn.

Wat begon als een grapje na afloop van hun verjaardagsconcert in de Ziggo-dome was het dit Pinksterweekend dan eindelijk zover, het eerste festivaldebuut van de Jostiband Orkest en Friends. Diverse artiesten zongen mee met de Jostiband zoals Maan en Pleun, winnaars van The Voice of Holland, hun vrienden van Helemaal Top en Frans Bauer. Speciaal voor dit concert hadden de leden van de Jostiband nieuwe liedjes zoals ‘Het Land van maas en Waal’ en ‘Heb je even voor mij’ in gestudeerd.

De leden van de Jostiband Orkest keken ernaar uit om eens te spelen voor een groot publiek en hoofdzakelijk allemaal Alphenaren, die ze kennen. Xander de Buisonje presenteerde het programma en zong samen ook ‘Met Bloed, zweet en tranen’. Ook werd hij door de orkestleden van de band gestikt om mee te spelen op de Jambee, wat voor veel hilariteit zorgde.

Het orkest stond onder vertrouwde leiding van Lyan Verburg, die tussen neus en lippen liet ontvallen dat het een wens was van de Jostiband om eens een keer in Engeland op te treden, samen met de muziek van The Beatles.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”134″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/customers/9/8/3/jovimedia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” slug=”Zomerspektakel-Jostiband-Maan-XanderdeBuisonje” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.