Koningsdag 2017 in Alphen

Koningsdag 2017 in Alphen

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Donderdagochtend 27 april begon Koningsdag in Alphen in alle vroegte met een kindervrijmarkt. Menig Alphenaar had de zolder leeggehaald en bood z’n overtollige huisraad op een kleedje te koop aan. Op het bordes van het Oude Raadhuis verscheen even na 10 uur alle eerder gedecoreerden samen met burgemeester en wethouders, om met de velen aanwezigen het Wilhelmus te zingen.

Koningsdag werd druk bezocht. Mede vanwege het mooie weer is het druk op straat. Ieder dorp van de gemeente Alphen heeft een eigen vrijmarkt. Op veel plekken is er ook live-muziek.

Nieuw is de autocross aan de J.C. Hoogendoornlaan op het weiland tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop. Meer dan 2000 mensen zijn aan het kijken naar racende auto’s, die daar de hele dag een competitie rijden, bekijk de fotoserie hier!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”107″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/customers/9/8/3/jovimedia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” slug=”Koningsdag-Oranje” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.