NK Obstacle Only Wakeboarden bij Wet ’n Wild op Zegerplas

NK Obstacle Only Wakeboarden bij Wet ’n Wild op Zegerplas

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – De Zegerplas in Alphen aan den Rijn was zondagmiddag het decor van de Nederlandse kampioenschappen wakeboarden. De discipline Obstacle Only stond op het programma. Dat betekent dat alleen de trucs op de hindernissen in het water meetellen voor de punten.

De hoofdprijzen gingen naar twee Alphenaren: Mike Nieuwenhoff won bij de mannen en Maaike Mulder zegevierde bij de vrouwen.

De kabelskibaan van Wet ‘n Wild is vaker een beproeving geweest voor nationale- en internationale wedstrijden. In het verleden werden regelmatig nationale kampioenschappen gehouden op de Zegerplas. In 2006 was Wet ‘n Wild dicht bij de organisatie van het WK wakeboarden op een kabelskibaan.(Studio Alphen)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”165″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”80″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.