Optocht en griezelen in het Alphense centrum tijdens Halloween

Optocht en griezelen in het Alphense centrum tijdens Halloween

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Enkele honderden kinderen liepen vrijdagavond mee met een Halloween optocht door het Alphense centrum. Verzamelplaats was het Rijnplein van waaar in groepen het startsein werd gegeven voor een optocht. Op het plein was een ook griezeltuin met spinnen, slangen en mini-krokodillen te zien en aan te raken. Veel kinderen en ouders liepen mee al dan niet verkleed.  

Enkele van onderstaande foto’s zijn als DOWNLOAD en/of PRINT verkrijgbaar via OYPO.

De organisatie heeft in samenwerking met het Bouwfonds, eigenaar van het oude V&D-pand, een griezelroute door het pand heen gecreërd. De route is ‘gezellig griezelig’ met diverse Halloween attributen, muziek en griezelige figuranten. Tegelijkertijd werd er in het centrum de Halloween optocht georganiseerd. Vorig jaar namen ruim 350 kinderen en ouders deel aan de wandelingen door het Alphense centrum, dit jaar kan de organisatie 450 kinderen aan. Na de tocht ontvingen alle deelnemers op het Rijnplein een Halloween rugtas met cadeautje en een kop warme chocolademelk.

Enkele van onderstaande foto’s zijn als FOTOPRINT of als DOWNLOAD verkrijgbaar via deze link!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”219″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Halloween-Griezelen-Alphen-Spookhuis” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.