ProArt en Korenfestival zorgen voor gezellige drukte in Alphen

ProArt en Korenfestival zorgen voor gezellige drukte in Alphen

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Het centrum van Alphen was zaterdag gezellig druk met veel bezoekers van AlphenArt en het Alphens Korenfestival.

Er deden in totaal 33 koren meet aan het festival dat zaterdagochtend gezamelijk werd afgetrapt, wethouder Leo Maat opende het festival door een gouden baton te overhandigen aan musicalkoor Summertime. Deelnemende koren waren onder meer Canticum Novum uit Hazerswoude, Temperament uit Koudekerk, Scala uit Oude Wetering en Summertime, Noisz, Mikado, Vocalize en Colorique uit Alphen aan den Rijn.

De deelnemende koren zongen verspreid op elf plekken in het centrum van Alphen. Van terras, plein, winkelcentra en kerken overal kon men genieten van veel uiteenlopende koren.

Het Korenfestival werd dit jaar samen georganiseerd met AlphenArt. Hiervoor was het voormalige V&D ingericht als grote galerie waar ondermeer schilderijen, beeldhouwwerken en moderne kunst beken kon worden. In het centrum waren ook diverse pop-up galleries te zien waar diverse graffiti kunstenaars kun werk lieten zien.

Via onze webshop zijn de foto’s digitaal te downloaden of als foto af te drukken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.