Ringrijden tijdens Zomerfeest Aarlanderveen een jaarlijks hoogtepunt

Ringrijden tijdens Zomerfeest Aarlanderveen een jaarlijks hoogtepunt

with Geen reacties

AARLANDERVEEN – Woensdagochtend 26 juli deden vijfenveertig versierde tractoren mee aan het ringrijden. Want naast poldervolleybal, buikglijden is ringrijden één van de hoogtepunten van de drie dagen feest in de zomerperiode.

Langs de Kerkvaartsweg stonden honderden mensen te kijken naar hun dorpsgenoten die met versierde landbouw tractoren meedoen aan een oud Hollands spel ringrijden. Een echt Aarlanderveens spel, want één van de twee deelnemers moet uit het dorp komen.

Het ringrijden wordt dit jaar voor de 95ste keer georganiseerd met dit jaar als thema ‘Molens’. Veel van de 1200 dorpelingen plannen hun zomervakantie om de Zomerfeesten heen en oud-inwoners keren speciaal voor deze driedaagse terug naar het dorp om oude bekenden opnieuw te zien.

Onderstaande foto’s zijn GRATIS te downloaden voor eigen gebruik op het formaat 800×600, Mocht u de foto groter, en zonder watermerk willen ontvangen neem dan contact met ons op..

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”169″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/customers/9/8/3/jovimedia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-download-gallery/templates/gallery-download.php” slug=”Ringrijden-Aarlanderveen-Zomerfeest-Tractoren” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.