Ringrijden tijdens Zomerfeest Aarlanderveen

with Geen reacties

AARLANDERVEEN – Het is weer drie dagen feest in Aarlanderveen. De Zomerfeesten begonnen maandagavond met poldervolleybal. De grote dag is woensdag. Het jaarlijkse hoogtepunt is ringsteken vanaf landbouwvoertuigen.Veertig tractoren hebben woensdagochtend deelgenomen aan ringrijden met landbouwvoertuigen. Dat is het traditionele hoogtepunt van de jaarlijkse Zomerfeesten in Aarlanderveen.

Met z’n tweeën zitten ze op de tractor. De één stuurt, de ander moet proberen met een stok twee ringen te steken. Eén van de twee moet uit Aarlanderveen komen. Langs de route stonden enkele honderden belangstellende, hoofdzakelijk uit het dorp zelf te kijken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”167″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”80″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Ringsteken-Aarlanderveen-Zomerfeesten” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Uitslag ringsteken top-3:

  1. Ronnie Dorrestein & Manouk Sloothaak
  2. Brian Aartman & Kim Kroft
  3. Jan Kelder & Leonieke v/d Plas

Uitslag mooiste versierde tractor:

  1. Marco Bouwman & Marlies Hulzebos #28
  2. Marco Angenent & Bianca Schoenmaker #9
  3. Jochem Molenaar & Rianka Witteman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.