Stoffelijk overschot Veldhuizenpad van 59-jarige vermiste

Stoffelijk overschot Veldhuizenpad van 59-jarige vermiste

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op het Veldhuizenpad in Alphen aan den Rijn is vrijdagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen.

Een voorbijganger merkte de overleden persoon rond 14.30 uur op. De recherche en forensische experts doen op dit moment onderzoek naar de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer. Een politiehelikopter cirkelde een korte tijd boven de plek waar het lichaam werd aangetroffen.

UPDATE: De overleden persoon die vrijdagmiddag is aangetroffen in Alphen aan den Rijn blijkt de 59-jarige Alphense te zijn die sinds woensdag werd vermist. Na onderzoek van de recherche en forensische experts is gebleken dat het om de vermiste Alphense vrouw gaat. Dat heeft de politie vrijdagavond bekendgemaakt.

Alphenaren werden eerder in de week opgeroepen via Burgernet om uit te kijken naar de vermiste vrouw. De politie laat verder weten dat een mogelijk misdrijf is uitgesloten en dat de familie van de overleden vrouw in kennis is gesteld.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”34″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.