Supertoll Oktoberfeest in Alphen

Supertoll Oktoberfeest in Alphen

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zaterdagavond 13 oktober stonden zo’n 2000 bezoekers aan het Alphense Oktoberfeest te springen op tafels, banken, hossen op de dansvloer en vooral heel veel bier drinken. Nagenoeg iedereen gekleed in een lederhose of Tiroler outfit, zijn zaterdagavond uit hun dak gegaan tijdens het Alphense Oktoberfeest die in tegenstelling tot eerdere edities dit jaar maar op één avond werd georganiseerd.

In een grote feesttent op het terrein van De Werf ging Alphen aan den Rijn, toen om 20.00 uur de deur dicht ging, iedereen binnen was en het feest na het opwarmertje van De Blaaskaken kon beginnen, los op Helemaal Top, Vieze Jack, Wolter Kroes, Gebroeders Rossig en Lee Towers op.

De organisatie spreekt van een geslaagde avond. De feesttent bij De Werf, was omgedoopt tot de ‘Oktoberhalle’, en was versierd in de traditionele kleuren blauw en wit. Door de hal stonden lange tafels en banken opgesteld waar bezoekers Duitse gerechten zoals bratwurst en grote pullen bier konden bestellen.

Onderstaande foto’s zijn als FOTOPRINT of DOWNLOAD verkrijgbaar via onze webshop – Klik hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.