Trekkertrek Koudekerk kleurrijk van start met touwtrekken

Trekkertrek Koudekerk kleurrijk van start met touwtrekken

with Geen reacties

KOUDEKERK AAN DEN RIJN – Woensdagavond 1 augustus is de 24e editie van het touwtrekken en de festiviteiten rondom de Trekkertrek in koudekerk aan den Rijn van start gegaan. Onder zomerse omstandigheden streden zo’n 50 teams om de titel. De wedstrijdleiding is in handen van de Nederlandse Touwtrek Bond en wordt het touwtrekken heel serieus genomen. De deelnemende teams waren ingedeeld in verschillende categorien zoals ongetraind, basisschoolteams en de ervaren touwtrekploegen. Enkele teams hadden zich voor de gelegenheid speciaal uitgedost en hadden bijzondere teamnamen zoals ‘De Rukkende Ridders’, ‘Polderpitbulls’ en ‘We trekken het niet meer’.

Na de prijsuitreiking dat gedaan wordt door Miss Trekkertrek start de feestavond inde grote tent met een optreden van de band Fragment Live.

Aankomende zaterdag staat het grote Trekkertrek op het programma met trekkers, speciale geprepareerde vrachtwagens en dragcars in de NTTO klasse. Naast het pullen is er ook een grote familiedag en een feestavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.