Voetbalinterland Nederland-Letland trekt veel bekijks

Voetbalinterland Nederland-Letland trekt veel bekijks

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Het Nederlands Elftal voor meiden tot 17 jaar speelde zaterdag een EK-kwalificatiewedstrijd bij ARC in Alphen aan den Rijn. Onder het toeziend oog van ongeveer 600 toeschouwers won Nederland met 9-0 van Letland.

Het in blauw gestoken team van KNVB-coach Robert de Pauw domineerde – zoals verwacht – vanaf de aftrap en had al binnen tien minuten de gewenste voorsprong te pakken. Spits Nikita Tromp nam een voorzet goed aan, hield de bal twee keer hoog en legde hem daarna perfect klaar voor Esmee Brugts. Die aarzelde niet en schoot hard binnen. Nog geen minuut later waren de rollen omgedraaid, maar Tromp wist de assist van Brugts net niet om te zetten in een doelpunt.

Speelsters onder 17 speelt haar laatste groepsduel in groep 11 van de EK-kwalificatie tegen Zweden op dinsdag 23 oktober op Sportpark Juliana in ‘s-Gravenzande. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Tegelijkertijd beginnen in Alphen aan de Rijn Letland en Georgië op Sportpark Zegersloot aan hun laatste wedstrijd. Ook hier is de toegang gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.