Woningen ontruimd na gaslek in Hooftstraat Alphen

Woningen ontruimd na gaslek in Hooftstraat Alphen

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Maandagmiddag is een gaslek ontstaan in de Hooftstraat, ter hoogte van het Thorbeckeplein. De opgeroepen brandweer heeft samen met netbeheerder Liander de gasleiding afgesloten en de omringende straat afgesloten. Ook werd tijdelijk het werk aan de nabij gelegen nieuwbouw woningen stilgezet. 

Voor de zekerheid werden tien woningen in de nabij ontruimd en de bewoners opgevangen in restaurants in de omgeving. De brandweer heeft metingen verricht in de omgeving. Het gaslek is ontstaan bij nieuwbouwappartementen van Kade 39 aan de Rijnzijde. Een paar maanden terug, in november 2016, ontstond er ook al een gaslekkage op deze locatie.

De bewoners konden in de loop van de middag weer huiswaarts keren.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”74″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/customers/9/8/3/jovimedia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” slug=”Gaslek-Alphen-aan-den-Rijn-112HM-Liander” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.