Zomerfeesten Aarlanderveen trappen af met Poldervolleybal

with Geen reacties

AARLANDERVEEN – Het is weer drie dagen feest in Aarlanderveen. De Zomerfeesten begonnen maandagavond met poldervolleybal. Daar deden tientallen teams aan mee.

Dinsdag gaat het feest verder met onder andere buikglijden vanaf de dijk, bumpervoetbal, pannenkoeken versieren en een dorps barbecue.

De grote dag is woensdag. Het jaarlijkse hoogtepunt is ringsteken vanaf landbouwvoertuigen.Veertig tractoren hebben woensdagochtend deelgenomen aan ringrijden met landbouwvoertuigen. Dat is het traditionele hoogtepunt van de jaarlijkse Zomerfeesten in Aarlanderveen.

Bekijk de fotoreportage van deze gebeurtenis hier!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”168″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”80″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Poldervolleybal-Volleybal-Polder-Aarlanderveen-Zomerfeest” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.