Zomerspektakel wederom een groot succes

Zomerspektakel wederom een groot succes

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – ‘Tot volgend jaar!’ Met die woorden werd het Zomerspektakel aan het Meer zondagavond afgesloten. Bestuurslid Arvid Hendriks sprak op het podium de menigte toe na afloop van het slotoptreden van de Edwin Evers Band en kondigde aan dat het populaire Alphense festival volgend jaar wederom georganiseerd wordt.

Als de – nog te voeren – evaluatie geen gekke dingen oplevert, vindt het Zomerspektakel aan het Meer in 2020 opnieuw plaats in Alphen aan den Rijn. Het festival trok afgelopen weekend naar schatting 50.000 bezoekers. Het aantal valt een stuk lager uit dan vorig jaar, omdat de zaterdag nagenoeg compleet verregende. De zondag was daarentegen drukker dan ooit.

Drie dagen Zomerspektakel aan het Meer

Vrijdagavond begon het grootste festival van de regio met Level 42, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Kris Kross Amsterdam. Vanwege de regen werd de openingsact (Level 42 was de eerste buitenlandse artiest ooit op het Alphense festival, red.) een half uur verlaat zodat iedereen droog vanuit huis kon vertrekken en toch nog hun jeugdidolen konden kijken.

Op zaterdag werd nagenoeg het gehele programma tot 21.00 uur geschrapt vanwege wind en regen. Alleen de obstacle run ging door. Om negen uur kon het avondprogramma alsnog van start gaan met Xander & Friends. De zondag bestond uit de openlucht kerkdienst, obstacle run en de afsluitende muziekavond met Nielson, Davina Michelle, Edwin Evers Band en Helemaal Top (Studio Alphen)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.