Zo’n 700 deelnemers bij de 3e Alphense triahtlon

Zo’n 700 deelnemers bij de 3e Alphense triahtlon

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Bijna zevenhonderd atleten hebben zich aangemeld voor de triathlon in Alphen aan den Rijn. De derde editie van het sportevenement vindt op zondag 24 september plaats bij de Zegerplas. De atleten zullen zwemmen in de Zegerplas, fietsen en het bekende ‘rondje meer’ rondom de Zegerplas hardlopen.

De atleten zullen zwemmen in de Zegerplas, fietsen door de polder en het bekende ‘rondje rondom’ de Zegerplas hardlopen.  Er werd gestart voor verschillende afstanden en disciplines met de kwart triathlon als hoofdact. De deelnemers werden weggeschoten door de sportwethouder van Alphen Michel du Chatinier.

Rondom de Zegerplas en op de dagcamping werd er voor muziek gezorgd en waren diverse foodtrucks aanwezig voor iets te drinken en eten.  

Alle uitslagen van de derde Alphense Triahtlon zijn terug te lezen op de website 

Foto’s van de triahtlon zijn beschikbaar als fotoprint of download, klik op het logo!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”196″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” slug=”Traihtlon-Alphen-Zegerplas” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.