Zwaargewonde na aanrijding met vrachtwagen Boskoopseweg-N207

Zwaargewonde na aanrijding met vrachtwagen Boskoopseweg-N207

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Dinsdagmiddag 30 mei zijn drie personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Boskoopseweg – N207 en de N11 bij Alphen aan den Rijn. Eén van de inzittenden is met ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een vrachtwagen en personenauto kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Hierdoor raakte de personenauto bekneld tussen vrachtwagen en een verkeersportaal. 

Vanwege het ongeval werd de N207 en oprit van de N11 lange tijd afgesloten. De VOA (Verkeer Ongevallen Analyse) kwam ter plaatse en verrichte een reconstructie om de toedracht van de aanrijding vast te stellen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”130″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/customers/9/8/3/jovimedia.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” slug=”N207-Boskoopseweg-Aanrijding-Letsel” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.