Casco project YN712 door Alphen en Woubrugge

ALPHEN AAN DEN RIJN – Het ruim 80 meter lange casco van Project YN712 werd woensdag in de vroege ochtend door Alphen en Woubrugge gesleept op weg voor verder afwerking naar Aalsmeer.

Het casco van het geheime project YN712 werd de dag ervoor bij Slob in Papendrecht naar buiten gebracht en klaar gemaakt voor het eerste gedeelte van het transport richting Gouda waar het de nacht verbleef. Voordat de champagne tegen de boeg zal worden stukgeslagen moeten we nog een jaar wachten. Na verluidt staat de oplevering gepland voor 2024.

Volgens Superyacht Times zijn er momenteel 14 nieuwe nieuwe jachten in aanbouw, waarvan er vier komend jaar worden afgeleverd aan hun nieuwe eigenaar. In Aalsmeer en De Kaag zijn eerder de casco’s van YN710, YN822, YN823 bezorgd voor verder afwerking en zullen medio 2023 voltooid zijn en afgeleverd worden.

Eerder afgeleverd voor afwerking of aan nieuwe eigenaar bekijk je hier..