Megajacht ‘Obsidian’ (YN710) als een parel over de Oude Rijn door Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – In de winterse vroege ochtend van 5 februari 2022 gleed het casco YN710 over de wateren van de Oude Rijn door Alphen richting Aalsmeer om afgebouwd te worden bij de Vries. 

Ruim anderhalf jaar later is het 84 bij 14 meter witte casco prachtig veranderd in een futuristisch grijze parel genaamd ‘Obsidian’ en op weg terug naar Rotterdam om na z’n seatrails afgeleverd te worden aan z’n eigenaar. Het luxe jacht is uitgerust met een prachtige houten vloer die mooi contrasteert met de kleur van de romp.  Verder is het jacht voorzien van een eetsalon op het benedendek waar een hele muur opent om een ​​terraszicht net boven zeeniveau te onthullen. Nabij de achtersteven is een Aqua Lounge met enorme ramen onder het waterniveau. Van een aanlegdek naar voren is er een onthullende boeg observatie lounge met dubbel gebogen glazen kamerhoge ramen.

Wie de eigenaar is wordt door Feadship niet bekend gemaakt. De ‘Obsidian’ vaart na officiele overhandig onder de vlag van de Cayman Eilanden.

Huidige locatie: