32e editie Alphense Taptoe goed bezocht

ALPHEN AAN DEN RIJN – Met droog weer en en een nieuwe lokatie vond op zaterdagavond de opening plaats van de Alphense feestweek met de 32e editie van Taptoe van Alphen. 

Dit keer werd de Taptoe gehouden op het Lauraplein voor het muzikale feest met verschillende muziekkorpsen die eerst een rondgang door het centrum van Alphen maakte Showcombinatie DSS/Con Brio, Scoutingband de Schouw uit Alkmaar, Tamarco uit Leiderdorp, METRO uit Scheveningen en Laurentius uit Voorschoten lieten zich van hun beste kant zien voor een druk bezochte taptoe. 

De oranisatie is blij met de nieuwe lokatie aan het Lauraplein. Eerder werd de Alphense taptoe gehouden aan het Burgemeester Visserpark, en aan het Stadhuisplein. De organisatie stelt zich als doel ieder jaar een vrij toegankelijk evenement voor alle Alphenaren neer te zetten om zo op muzikale wijze de Alphense Feestweek te openen.