Home / NIEUWS / EVENEMENTEN / Aangepast editie Alphense Oldtimerdag
Aangepast editie Alphense Oldtimerdag

Aangepast editie Alphense Oldtimerdag

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Geen volgeparkeerde Hooftstraat in Alphen aan den Rijn afgelopen zaterdag. De Alphense Oldtimerdag kon niet op normale manier plaatsvinden, maar de organisatie wist toch een toertocht te organiseren met zo’n tachtig deelnemers.

De route liep door de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop en Kaag en Braassem. ‘Er is wel het één en ander afgevallen. Maar dat maakt zo’n dag ook spannend’, zegt Marcel Benschop, voorzitter van Stichting Oldtimerdag Alphen aan den Rijn, over de deelnemende bolides.

Start- en eindpunt van de toertocht was op de dagcamping bij de Zegerplas. ‘Er zijn ook heel veel mensen die hebben gevraagd of ze mochten komen kijken, maar dat hebben we ook zoveel mogelijk moeten tegenhouden. Omdat je gewoon niet met heel veel mensen bij elkaar opgepakt mag staan, ook niet op de dagcamping hier in Alphen’, zegt Benschop.

Volgend jaar

Traditiegetrouw trekt het evenement duizenden bezoekers naar de Hooftstraat, waar horecaondernemers optredens van artiesten en bands organiseren. ‘Je wilt met elkaar er natuurlijk een hele gezellige dag van maken. Dat gaat dan dit jaar gewoon niet door’, zegt Benschop. ‘Wij hopen natuurlijk dat iedereen die vandaag deelgenomen heeft zijn trots, zijn pracht en praal, in de Hooftstraat komt laten zien.’ (Studio Alphen)

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: