Alphense Boys herdenken doodgeschoten Maynard met 1 minuut stilte

Alphense Boys herdenken doodgeschoten Maynard met 1 minuut stilte

with Geen reacties

Alphense Boys – RKAVV was de wedstrijd ter nagedachtenis aan Kelvin Maynard. Een dag na de uitvaart van de 32-jarige voetballer moesten zijn teamgenoten voor het eerst aan de bak. Na een minuut stilte en een liefdevolle omhelzing met de nabestaanden op het veld moest de knop om.

‘Ik vind het erg moeilijk om te beschrijven’, zegt Milan Stiphout, zoekend naar zijn woorden. ‘Het is nog vers, een emotionele rollercoaster.’ Stiphout speelde centraal achterin, op de positie waar Maynard zijn laatste wedstrijd speelde. ‘We zijn veel bij elkaar geweest afgelopen week, dat heeft de ploeg goed gedaan. Maar het besef moet nog komen. Er zullen nog moeilijke momenten volgen. Dan moeten we elkaar steunen. We willen Kelvin trots maken.’

Cem Sahin kwam afgelopen zomer samen met Maynard over van Quick Boys. ‘We zijn enorm geschrokken, het nieuws sloeg in als een bom’, zegt Sahin. ‘Kelvin was als een grote broer voor mij en een vaderfiguur voor veel jonge spelers. Kelvin had een fantastisch karakter, was een stille jongen. Maar wel echt een leider. Als hij iets zei, zei hij iets goeds.’ (Studio Alphen)

[envira-gallery id=”18618″]

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.