Enkele inzittenden auto onwel geraakt op N207

Enkele inzittenden auto onwel geraakt op N207

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Woensdagochtend zijn enkele inzittenden van een auto op de kruising N207 en N446 onwel geraakt. Op de paralelweg tussen Alphen aan den Rijn en Woubrugge hebben ze het voertuig aan de kant gezet en de hulpdiensten gewaarschuwd. Die rukten massaal uit en werd snel grip 1 afgegeven. 

De inzittenden van het voertuig waren afkomstig van Sushi Ran in Leimuiden. Daar had eerder die ochtend een ongeval met gevaarlijke stoffen plaatsgevonden waarbij negen medewerkers blootgesteld werden aan chloor dat in aanraking was gekomen met een andere stof. De vier slachtoffers in de auto wilde in eerste instantie zelfstandig naar de eerste hulp post rijden maar raakte onwel op de Kruisweg. Daar ter plaatse zijn ze verder behandeld door het ambulance personeel en brandweer.

Het industrieterrein De Waaijer in Leimuiden is gedeeltelijk afgesloten vanwege het bedrijfsongeval. De brandweer heeft voor de zekerheid metingen verricht voor het ambulance personeel op eventueel ontsnapte gevaarlijke stoffen, wat later er niet bleek te zijn.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.