Geen Jaarmarkt in Alphen wel Kermis en straatmuziek

Geen Jaarmarkt in Alphen wel Kermis en straatmuziek

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Corona of niet, de kermis in Alphen aan den Rijn gaat door. Sinds vrijdag staan tientallen attracties opgesteld in het stadshart. Maar de organisatie heeft zich wel te houden aan tal van bezoekersmaatregelen.

‘We hebben een aparte ingang en uitgang. We reguleren de bezoekersaantallen en -stromen, alle attracties hebben handgel en we houden afstand’, legt kermisorganisator Tommy Boesveld uit. Ook wordt met polsbandjes gewerkt, zodat duidelijk is of jongeren wel of niet ouder dan achttien jaar zijn.

Alphen heeft ook een primeur: een 65 meter hoge attractie uit Duitsland is volgens Boesveld voor het eerst te bewonderen in Nederland. ‘Het was leuk’, vertelt een meisje, die net uit Infinity is gestapt. ‘Die hoogte en dan over de kop gaan, echt heel leuk.’

Jaarmarkt

Als gevolg van de coronaregels gaat de jaarmarkt in Alphen aan den Rijn woensdag niet door. Toch is er, naast de kermis, woensdag meer te beleven. Een aantal straatmuzikanten treedt op en veel winkeliers hebben speciale kortingsacties. De oldtimerdag bleef zaterdag beperkt tot een toertocht. (Studio Alphen)

 

 

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.