Gekleurde paraplu’s brengen vakantiegevoel in winkelcentrum Herenhof

Gekleurde paraplu’s brengen vakantiegevoel in winkelcentrum Herenhof

with Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Veel gekleurde paraplu’s hangen in de lucht boven de winkelstraat in winkelcentrum Herenhof wat een heerlijk vakantiegevoel geeft. 

Een fenomeen dat je veel terug ziet in veel steden over de wereld, van Agueda (Portugal), Syros (Griekenland), Warschau (Polen) tot aan Port Luis op (Mauritius), overal hangen vrolijk gekleurde paraplu’s in het straatbeeld op deze op te vrolijken. 

Met het Umbrella Sky Project (2015) in het Portugese plaatsje Águeda zijn de gekleurde paraplu’s boven winkelstraten en pleinen bezig aan een opmars. Winkelcentrum De Herenhof vond dat Alphen ook wel wat extra kleur kon gebruiken. In maart installeerde ze daarom ook een parapluhemel. Het idee kwam niet uit het niks, want het was al langer een wens van het winkelcentrum om de paraplu’s op te hangen. 

Het resultaat is een kleurrijk en fotogeniek geheel, waarvoor je niet eens op vakantie hoeft. Op Facebook schrijft De Herenhof dan ook: “Je loopt gewoon het vakantiegevoel bij ons op!” De reacties van het winkelend publiek is dan ook enthousiast, blij en ‘hier wordt je vrolijk van’. 

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.