N207 tussen Kruisweg en Eisenhowerlaan weekend dicht

N207 tussen Kruisweg en Eisenhowerlaan weekend dicht

with Geen reacties

Vanaf vrijdagavond 4 november tot maandagmorgen 7 november is de N207 voor al het verkeer afgesloten. Het deel tussen de Kruisweg en Eisenhouwerlaan maar ook tussen de Zegerbrug en Eisenhouwerlaan zijn niet bereikbaar voor het verkeer.

De provincie Zuid Holland gebruikt het weekend om de weg van twee naar vier rijstroken met aanliggende busstroken af te ronden. Omleidingsroutes worden aangegeven. Fietsers en landbouwverkeer kunnen tijdens de werkzaamheden in het weekend wel gebruik maken van de parallelweg.

Naast de verbreding van de N207 pakt de provincie Zuid Holland en de gemeente Alphen aan den Rijn ook het kruispunt met de Eisenhouwerlaan aan om de aansluiting met de verbrede N207 compleet te maken. Ook zal aan de N207 vlakbij de wijk Ridderbuurt en Herenweg twee met groen beplante geluidsschermen worden geplaatst. Beide schermen zijn 3.5 meter hoog en voorkomen op die manier eventuele geluidsoverlast voor de achterliggende woningen.

De week na de weekendafsluiting, vanaf dinsdagavond 8 november tot woensdagochtend 9 november zal de Herenweg opnieuw worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Fietsers worden die avond doormiddel van een pendelbus vervoerd. Het overige verkeer kan gewoon gebruik maken van de N207.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.